Renzo Gracie: Želim pokazati da se može i s 46 godina!

UFC 04.10.2013 08:52h Autor:

Renzo Gracie team

Renzo Gracie prije nekoliko je dana prilično neugodno iznenadio Danu Whitea svojom objavom želje da se u 46. godini života vrati u UFC.

Čelnik najbolje svjetske MMA organizacije očekivano nije bio oduševljen takvom idejom, smatra kako bi Renzo trebao uživati u borilačkoj mirovini i statusu koji ima diljem svijeta.

"Pitao sam ga zašto to želi napraviti. Renzo je u ovom sportu oduvijek, postigao je mnoge velike stvari i cijela borilačka zajednica ga poštuje u praktički svakoj državi na svijetu. Jednostavno ne shvaćam zašto se želi vratiti u ovoj dobi i ponovno boriti. Teško je izgubio u meču protiv Hughesa koji je također bio na zalasku karijere", bio je prilično jasan White po ovom pitanju prije par dana.

No, sad je i Renzo odučio dodatno pojasniti otkud odjednom ponovno želja za ulaskom u oktogon.

"Ne moram nikome ništa dokazivati. Jednostavno se želim boriti, nije tu čak ni želja za zaradom, jednostavno se radi o strasti i želji da još jednom uđem u borilište i budem inspiracija budućim generacijama odličnih boraca. Moram dokazati da godine nisu hendikep, da se može i s 46", poručio je Renzo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI