Rendgenska snimka pokazala gadan lom Whittakerovog palca na ruci (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.06.2018 22:30h Autor:

Robert Whittaker

Odmah nakon što je završila borba protiv Yoela Romera, u kojoj je ostvario pobjedu, Robert Whittaker otkrio je kako misli da je slomio ruku u prvoj rundi. To se pokazalo točnim, odnosno potvrdila je rendgenska snimka.

Na snimci se jako dobro vidi vrlo gadan lom palca desne ruke, koji je vjerojatno nastao tijekom jednog od udaraca kojima je pogodio Romera tijekom prve runde. Glava Kubanca primila je stvarno svašta, a niti jedan od tih udaraca pa koliko god jako Whittaker pogađao, nije ga uspio niti uzdrmati.

Nakon što je prvu borbu do kraja odradio s nogom ozlijeđenom u drugoj rundi, ovog puta je Whittaker još dulje izdržao u borbi s ozbiljnom ozljedom. I samim svojim ponašanjem u trenucima kada je bio u teškoj poziciji je potvrdio koliko je jaka njegova snaga volje, odnosno kako je s razlogom prvak jer posjeduje ono nešto šampionsko u sebi.

Rendgensku snimku je objavila ekipa iz njegova tima na svom Instagram profilu, gdje su pohvalili svog borca, izjavivši kako se s ozlijeđenim palcem borio za svoju domovinu i svoju obitelj. I pokraj svega toga uspio je po drugi put savladati opasnog i izdržljivog borca kao što je Yoel Romero. Robert Whittaker je stvarno tip kojem se trebao nakloniti i reći: “Svaka čast, šampione!”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI