Renan Barao: T.J. Dillashaw nije prvak, on je luda!

UFC 11.05.2015 09:54h Autor:

Renan Barao

Bivši UFC bantam prvak, Brazilac Renan Barao, ne odobrava ponašanje trenutnog prvaka i čovjeka koji mu je preoteo pojas – T.J. Dillashawa. Smatra ga ludom.

Brazilac je medijima otkrio da mu se ne sviđa način na koji se T.J. predstavlja i komunicira s medijima.

"Pogledao sam ga u oči i rekao mu: 'Razbit ću te.'", rekao je Barao na medija scrumu. "Ne volim ga jer priča sranja. On nije prvak, on je luda."

Barao (33-2, 1 NC) će se 26. srpnja UFC-u on FOX 16 u Chicagu boriti s Dillashawom za pojas prvaka. Amerikanac je na UFC-u 173 nokautirao Renana i postao prvakom. Trebali su se boriti na UFC-u 177, ali se Barao ozlijedio dok je u sauni skidao posljednje kile za vaganje. Joe Soto je zamijenio Renana u meču, no nije bio uspješan. To je bila jedina Dillashawova obrana naslova. Renan i T.J. su se trebali boriti u naslovnoj borbi UFC-a 186, ali i to je propalo jer je prvak ozlijedio rebra.

"T.J. ima jednu obranu naslova i misli da je najbolji na svijetu.", izjavio je Barao, a prenosi MMAFighting.com.

Renan je od onda promijenio dijetu i nema više problema sa skidanjem kila. U prosincu je tijekom treće runde prisilio Mitcha Gagnona na predaju. Nije trebao tako brzo dobiti još jednu priliku za revanš, ali su se izazivači  Dominick Cruz i Raphael Assuncao ozlijedili te je Barao opet ušao u igru.

"On je prevelik za ovu težinsku klasu.", izjavio je T.J. za borca koji je imao 30 pobjeda u nizu. "Prisilit ću ga na penjanje u višu diviziju. Prebrz sam za njega."

Za razliku od Dillashawa, Renan Barao je jako rijetko pričao loše stvari o svojim protivnicima te se prema njima odnosio s poštovanjem.

"T.J. kaže da sam spor.", izjavio je Barao. "Rekao je da imam problema sa skidanjem kila. To je moj život. On nije prvak, jer se treba koncentrirati na svoju karijeru, ne na moju."

"Nije me briga što Dillashaw kaže. Fokusiran sam na pobjedu nad njim i vraćanje pojasa u Brazil."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI