Renan Barao se bori na eventu na kojem sudjeluje i Pokrajac!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.10.2014 10:11h Autor:

Renan Barao

Renan Barao je naslov prvaka u bantam kategoriji izgubio krajem svibnja ove godine kad ga je iznenađujuće porazio T.J. Dillashaw. Revanš je trebao uslijediti samo tri mjeseca kasnije, ali  sat vremena prije vaganja završio je u bolnici te je otkazao nastup.

Predsjednik UFC-a Dana White bio je zbog svega prilično ljut te je nakon toga izjavio da je pitanje kada će se i protiv koga ponovo boriti te da sigurno neće dobiti priliku ponovo napasti naslov najboljeg. Bivši je prvak ipak dobio priliku ove godine ponovo ući u oktogon te će se 20. prosinca, na UFC Fight Nightu koji se održava u Brazilu, boriti protiv Mitcha Gagnona.

Kanadski borac Gagnon (12-2) započeo je UFC karijeru s porazom. Od njega je u debitantskom nastupu za najjaču svjetsku MMA promociju bolji bio Bryan Caraway. No, nakon toga uslijedile su četiri pobjede u nizu. Posljednju je ostvario 4. listopada kad mu je protivnik bio Roman Salazar.

Cijeli događaj u Brazilu predvode Machida i Dollaway, a na njemu će nastupiti i Igor Pokrajac kojem će protivnik biti Marcos Rogerio de Lima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI