Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Renan Barao odlazi u perolaku kategoriju | Fight Site

Renan Barao odlazi u perolaku kategoriju

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.09.2015 13:59h Autor:

Renan Barao

Bivši UFC-ov prvak bantam kategorije, Renan Barao, najavio je kako će od sad nastupati u perolakoj kategoriji, odnosno na četiri kilograma težini više nego što je to bilo u dosadašnjoj njegovoj UFC karijeri.

Barao se na to odlučio nakon što se drugim porazom TJ Dillashawa podosta udaljio od prilike da u skorije vrijeme pokuša napasti pojas prvaka, koji mu je jedno vrijeme pripadao. Drugi razlog se sigurno nalazi u tome što mu je sve teže bilo skidati svoju težinu na 61.5 kilogram, koliko iznosi težinska granica bantam kategorije.

Renan je to objavio na jednoj brazilskoj TV postaji, a također je dodao kako se u novoj diviziji nada nastupiti već u prosincu. 168 centimetara visoki Barao će ipak biti među nižim borcima u peru, no za svoju visinu imao izuzetno snažnu muskulaturu, koju je sve teže bilo održavati u pravom stanju, ukoliko želi nastupati u bantam kategoriji.

Ipak, šampionske ambicije u peru Barao neće imati, barem dok god je prvak njegov prijatelj i timski kolega Jose Aldo. No, da će biti prijetnja svim borcima iz vrha ove kategorije, kvalitetnom jedne od najnakrcanijih na cijelom UFC rosteru, to je činjenica.

I predsjednik UFC-a je nedavno napomenuo kako Barau ne bi bio loš potez pokušati nastupiti u perolakoj kategoriji, zbog sve težih problema s kilogramima. No, isto tako je rekao kako je ta odluku potpuno na njemu. No, bit će da ga je Barao odlučio poslušati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI