Renan Barao nikada niže, iduću borbu odraditi će protiv UFC debitanta

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.08.2018 20:36h Autor:

Renan Barao

Bivši UFC-ov prvak, Renan Barao, trenutno prolazi kroz najgore dane svoje borilačke karijere. Nešto o tome na koliko je ona niskim granama govori izbor njegovog idućeg protivnika. Dovoljno je reći kako će se Barao boriti protiv UFC debitanta.

Svojevremeno možda i najbolji pound4 pound borac svijeta, danas 31-godišnji Barao (34-6, 9-5 UFC), danas je u fazi gdje je upisao dva poraza za redom, odnosno gdje ima samo jednu pobjedu u posljednjih pet borbi. Daleko je od bilo kakvog rankinga bantam kategorije, čiji je svojevremeno bio kralj, a tome svjedoći i izbor protivnika za iduću borbu.

Renanov idući nastup dogoditi će se 22. rujna na Fight Nightu u Sao Paolu, a tamo će tražiti možda i svoju posljednju šansu za bilo kakav način oživljavanja svoje karijere. Protivnik mu je baš po mjeri za nešto tako, odnosno u pitanju je debitant koji do sada nije imao previše impresivan učinak.

Protivnik je 30-godišnji Amerikanac Andre Ewell, koji dolazi iz promocije CES MMA, gdje je odradio svoju posljednju borbu. Trenutno je unutar niza od četiri pobjede, a pro skor u karijeri mu je 13 pobjeda i četiri poraza. Po rezimu je to borac kakav bi Barao prije nekoliko godina “prožvakao”, no sada je uistinu teško u bilo što biti siguran po pitanju Brazilca.

Barao je u svojim posljednji borbama izgledao sporo i nezainteresirano, odnosno stvarao se dojam da ima velikih problema s motivacijom. Hoće li ju uspjeti vratiti za ovu borbu, saznati ćemo 22. rujna na eventu koji još uvijek nije dobio svoju glavnu borbu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI