Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Renan Barao najavio potpuno drugačiju borbu | Fight Site

Renan Barao najavio potpuno drugačiju borbu

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.08.2014 22:03h Autor:

Renan Barao i TJ Dillashaw

Renan Barao i TJ Dillashaw za osam će dana odraditi revanš u borbi za titulu UFC-ovog prvaka u bantam kategoriji. Brazilac ima veliku želju vratiti pojas te je najavio potpuno drugu borbu od one prve, u kojoj je iznenađujuće poražen.

Barao je uvjeren kako je ovaj puta bolje pripremio borbu. Ima iza sebe iskustvo prvog poraza nakon više od trideset borbi te je na samom sebi osjetio kako se TJ Dillashaw bori. Svjestan je što je bilo potrebno napraviti, a to je i potvrdio.

"Proveo sam sjajno vrijeme pripremajući se za ovu borbu i mislim kako mi kamp nije mogao proći bolje. Fokusiraniji sam nego ikad prije i imao sam više vremena da se u potpunosti pripremim za ovu borbu. Promijenio sam neke stvari u svojim pripremama, ali moj cilj je isti kao i uvijek. Namjeravam ići naprijed te planiram završiti svog protivnika, kao što sam uvijek i radio", rekao je bivši prvak.

Njegov poraz od Dillashawa bio je veliko iznenađenje, koje su neki usporedili s onim kad je Matt Serra oduzeo pojas Georgesa St-Pierreu. Barao vjeruje kako je naučio dovoljno i da neće ponoviti iste greške. Rekao je: "Ovo će biti jedna potpuno druga borba. Onda sam bio ošamućen od onog udarca i dalje sam se borio po autopilotu. Između rundi sam bio ispitivao tko vodi, a nisam mogao ni slijedi upute svog trenera."

Nakon dugo vremena u borbu će uči kao izazivač i to s imperativom, no on ne smatra to dodatnim pritiskom. "Ulazim u ovu borbu kao i u svaku u mojoj dosadašnjoj karijeri, s jednakom željom da pobijedim. Napasti ću ga, natjerati ga na borbu i vratiti ono što mi pripada, pojas i mjesto prvaka. Imam posla u ovoj diviziji i spreman sam na njega", iznio je svoj plan.

Barao je, prije poraza od Dillashawa, iza sebe imao niz od 32 pobjede, a jedini poraz prije tog doživio je u svojoj prvoj borbi, koja se održala još 2005. godine, kad je Renan imao 18 godina. Barao i Dillashaw sastaju se iduće subote u Sacramentu na UFC 177 priredbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI