Reebok više u Hrvatskoj ne smije prodavati ništa na čemu piše “McGregor”!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.08.2018 12:48h Autor:

Photo: Reebok

Reebok više ne smije prodavati majice, hlačice i ostale odjevne predmete s natpisom “McGregor” na teritoriju čitave Europske Unije. Pa tako niti u Hrvatskoj.

Presuda je to Suda u nizozemskom Hagu koji je odlučio u korist tužitelja, odnosno nizozemske kompanije “McGregor”, koja također proizvodi odjeću.

Razlog zbog kojeg Reebok više ne može prodavati ništa s natpisom “McGregor” jest pretpostavka Suda da bi to moglo izazvati zbunjivanje kupaca s obzirom da se ne radi o istom brandu.

Odvjetnik nizozemske kompanije “McGregor”, Remco van Leeuwe, je za “The Independent” prokomentirao sudsku presudu.

“Javnost bi bila jako zbunjena vjerujući da je odjeća koju je proizveo Reebok za irskog MMA borca i boksača zapravo proizvedena od strane modne kuće McGregor”, objašnjava Van Leeuwe i zaključuje:

“Tražili smo od Reeboka da prestane prodavati robne artikle koji zbunjuju javnost, no oni su to odbili učiniti.”

Sud u Hagu je presudi dodao i klauzulu prema kojoj će Reebok morati platiti 250 tisuća eura kazne  ukoliko odluče prekršiti njihovu odluku. Ona vrijedi na čitavom teritoriju Europske Unije, pa tako i u Hrvatskoj.

U međuvremenu javnost čeka povratak “Notoriousa” koji će se ponovno, nakon dvije godine, u Octagonu pojaviti za nekoliko mjeseci na UFC-u 229. Tamo ga čeka UFC prvak u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov.

Za sada nema komentara niti od strane svjetske mega kompanije Reebok, kao niti od strane samog Conora McGregora na ovu presudu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI