Reebok uvodi promjene: Pogledajte kakve će uniforme dočekati borce na UFC-u 200 (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.04.2016 10:35h Autor:

UFC – Reebok oprema

UFC 200 bi osim povijesnog značaja za organizaciju i sjajnog popisa borbi trebala obilježiti i premijera novih, izmijenjenih Reebokovih uniformi.

Promjene su to koje su Reebokovi dizajneri predstavili početkom ovog mjeseca u Las Vegasu na prezentaciji kojoj je svjedočilo 40 UFC-ovih boraca iz devet različitih država. Ponajviše je riječ o uvođenima novih boja. Borci će od sada imati širu paletu boja između kojih će birati, uz to će biti i dodana boja na hlačice, a manje izmjene će doživjeti i logo koji prelazi preko prsa.

UFC je svoje prve Reebok uniforme otkrio u srpnju prošle godine. Brojni sponzorski nastupi i različiti dizajni otišli su u povijest. Izgled nove opreme je bio skroman i borci nisu imali previše izbora, a uz to su se i suočavali s brojnim pogreškama koje su često bile predmet ismijavanja.

Sada se borcima nudi nešto veći izbor, što je sasvim sigurno korak prema naprijed, no i dalje govorimo o tek manjim promjenama, ali promjenama koje su prvi korak u planu koji se namjerava sprovesti tijekom iduće godine.

Primjer novih uniformi pogledajte u nastavku članka.

Reebok uniforme

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI