Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Reebok se oglasio: Mi dajemo gomilu novaca, ali UFC odlučuju što od toga ide borcima | Fight Site

Reebok se oglasio: Mi dajemo gomilu novaca, ali UFC odlučuju što od toga ide borcima

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.10.2015 20:14h Autor:

Reebok uniforma

Iz Reeboka su odlučili odgovoriti fanovima i borcima koji ih medijski napadaju zbog smanjenih primanja u odnosu na ono što su sponzorski zarađivali ranije. Oni su se ogradili od iznosa honorara te su izjavili kako je UFC taj koji odlučuje koliko im novaca pripada.

Napokon je stigao i odgovor iz Reeboka, kojim su se odlučili obratiti svima koji su kritizirali njihov ugovor s UFC-om, posebno borcima čija su se primanja smanjila. Sve se to dogodilo otprilike istovremeno dok je i Dana White navodio kako je zapravo ta sportski brand onaj tko je izuzetno profitirao od ovog posla.

Izjavu je preko MMAFighting portala dao Michael Lunnardeli, direktor Reebokovog odjeljenja pod imenom Combat Trening. Prenosimo je u cijelosti:

"Konstantno se suočavamo s kritikama na naš ugovor UFC-om. Veliki broj boraca misli kako je ovim ugovorom izgubio veliki dio svojih dotadašnjih sponzorskih novaca. No, mi ne odlučujemo o tome kuda odlazi novac. Mi investiramo naše novce u puno različitih stvari koje se tiču MMA-a, ulažemo u UFC, ulažemo u borce, ali isto tako i u dvorane i trenere. No, tu prestaje ono gdje mi odlučujemo te je na UFC-u odluka o tome koliko će novaca pripasti borcima. To nije nešto gdje mi imamo ikakvog utjecaja. 

Tako da mogu razumjeti neke borce, kao što je Brendan Schaub, koji gledaju prema nama s prijezirom i koji nas krive za ono što im je uzrokovao ugovor UFC-a i Reeboka. No, svi oni su krivo postavljeni po tom pitanju. Na nama je da se nastavimo baviti onime što radimo i što nam dobro ide, a to je stvaranja odlične opreme, podrška borcima te prilika da se borci predstave kao lica našeg branda. Dok god mi te stvari radimo dobre, s vremenom će se i stvari posložiti."

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li UFC reagirati na ovo, tj. kako će oni pokušati objasniti raspodjelu novca od ovog sponzorskog ugovora.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI