Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Reebok se obratio ljutitim UFC fanovima na temu "Stitchevog" otkaza | Fight Site

Reebok se obratio ljutitim UFC fanovima na temu "Stitchevog" otkaza

UFC 23.07.2015 12:02h Autor:

Jacob Stitch

Strka koja se stvorila oko otkaza koji je UFC dao legendarnom "Stitchu" i dalje ne jenjava. Otkaza ga je koštao njegov kritički osvrt na UFC-ov ugovor sa Reebokom. Od kada je u utorak potvrđeno da Jacob Duran više nije UFC-ov "cutman", ljutiti fanovi diljem svijeta na društvenim mrežama razapinju UFC i Reebok te daju donedavnom UFC-ovom zaposleniku beskompromisnu potporu.

Duran je u javnost iznio činjenicu kako mu je nakon potpisa gore spomenutog ugovora zabranjeno reklamirati bilo koga osim Reebok. Samim time, izgubio je sponzore čije je logotipe nosio na svojem prsluku dok je u oktogonu "krpao" borce. UFC propisuje svojim "cutmanima" nošenje ekskluzivno Reebokove opreme, a za to od istog ne dobivaju nikakvu kompenzaciju.

Ovi događaji izazvali su bijesnilo fanova prema UFC-u i Reeboku. Na Twitteru je hashtag #FuckReebok ubrzo postao viralan. U srijedu se na istoj društvenoj mreži fanovima obratio i sam Reebok. U "tweetu" objašnjavaju kako nemaju veze sa Duranovim otpuštanjem.

"Mi ne sudjelujemo u odlukama koje su vezane uz zapošljavanje ili plaćanje UFC-ovih boraca i djelatnika. Fokusirani smo na proizvodnju najbolje moguće opreme za borce i fanove."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI