Reebok izbacio posebnu “Stipe Miočić – Legacy” majicu uoči UFC-a 220 (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.01.2018 13:52h Autor:

Screenshot

Ukoliko želite ovjekovječiti povijesnu treću obranu teškaškog pojasa Stipe Miočića, koja slijedi za 9 dana u Bostonu, evo zanimljivog prijedloga.

Naime, web stranica “Fansedge.com” nudi limitirani Reebokov artikl – “Stipe Miočić UFC 220 Legacy Series” majicu po posebnoj cijeni od 49.99 dolara. Ako upištete kod “FS30” dobit ćete i besplatnu poštarinu, a majica će vam biti poslana najkasnije do 23. siječnja – kako stoji u opisu artikla.

Na prilično dobro dizajniranoj majici domionira trokut na kojem piše “Stipe Miočić”, ali i “najopasniji čovjek na planeti”.

Doduše UFC prvak je gostujući u popularnom podcastu Joea Rogan Experience nedavno otkrio kako pokreće svoj službeni web shop na kojem će se također moći kupiti suverniri i ostali artikli brendirani njegovim imenom. Pa možda možete tamo nešto izabrati, ako niste prevelik fan Reebokove UFC kolekcije.

Ipak, moramo priznati da je i Reebokov dizajn znatno napredovao u odnosu na sterilne dresove koje su borci na početku nosili. Sada se mnogo više vremena posvećuje detaljima te se oprema dodatno individualizira prema karakteru i imageu borca. A i cijene su u odnosu na početnih stotinjak dolara, znatno snižene.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI