Reebok široke ruke kada je u pitanju McGregor!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.07.2015 10:37h Autor:

Conor McGregor

Kako bi se što bolje aklimatizirao i pripremio za borbu sa Chadom Mendesom, McGregor je svoje pripreme odradio u Las Vegasu. Tijekom kampa odsjeo je u takozvanom "Mac Mansionu", luksuznoj vili s bazenom. Nakon pobjede i uzimanja titule privremenog prvaka UFC-ove perolake divizije, Conor se nije vratio u Irsku, već je sa svojim trenerima i sparing partnerima na njihovo oduševljenje odlučio produžiti boravak u prekrasnom zdanju.

Irska MMA legenda Owen Roddy, koji privremenog prvaka prati u svim njegovim pripremnim kampovima, odlučio se putem "Twittera" pohvaliti paketom opreme koju je za Irčev tim poslao Reebok. Na slici se vidi tridesetak pari novih Reebokovih tenisica.

Bogati Reebokov paket za McGregora i njegov tim dolazi u poprilično turbulentno vrijeme za Reebok i UFC. Njihovo partnerstvo je ovih dana predmet kritike i rasprava nakon što je u utorak legendarni UFC-ov "cutman" Jacob Duran otpušten zbog javnog kritiziranja novog UFC-ovog sponzorskog ugovora.

Conor McGregor se na pozornicu vraća u rujnu kada će kao trener sudjelovati u 22. sezoni "The Ultimate Fightera". Conor će voditi tim europskih boraca koji će se suprotstaviti timu američkih boraca pod vodstvom Urijaha Fabera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI