Real Madrid želi ugostiti UFC event!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.10.2016 19:33h Autor:

Santiago Bernabeu

Jedan od najvećih europskih nogometnih klubova, Real Madrid, zainteresiran je ugostiti UFC event na svom stadionu Santiago Bernabue. Jedini uvjet im je da event predvodi najveća svjetska muška MMA zvijezda.

Već je neko vrijeme poznato kako UFC želi održati stadionski event u Europi, a kao glavni kandidat već neko vrijeme kotira stadion Croke Park u Dublinu. Ipak, pojavila se jedna neslužbena ponuda na koju UFC nikako ne bi mogao ostati ravnodušan, ukoliko postoje prave namjere u tom smjeru.

Naime, jedna irska radio stanica došla je do informacije kako je Real Madrid zainteresiran ugostiti UFC event na stadionu Santiago Bernabeu, jednom od najpoznatijih stadiona svijeta. Jedini uvjet bio bi im da event predvodi Conor McGregor.

Glasnogovornik kluba je rekao kako bi oni uistinu bili zainteresirani za to, a da UFC sigurno ne bi ostao ravnodušan na priliku da event organizira na stadionu koji prima 80.000 gledatelja. Jedino problem mogao bi biti taj da se Madrid nalazi u Španjolskoj, državi koja je po pitanju slobodne borbe još uvijek vrlo malo. Čak su i prije nekoliko dana ostali bez svog jedinog borca na UFC rosteru, nakon što je otkaz dobio Enrique Marin.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI