Reakcije na otkazani meč: Shrvanog Struvea tješio i dos Santos

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.01.2017 11:06h Autor:

Dos Santos i Struve (Instagram)

Trebao nam je UFC-ov 105. Fight Night ponuditi sjajan teškaški okršaj, no Stefan Struve je zbog ozljede morao otkazati nastup protiv Juniora dos Santosa. Nizozemac će iz borbe, koju smo trebali gledati 19. veljače u Halifaxu, izostati zbog ozljede ramena, a situaciju u kojoj ostavlja fanove i brazilskog boraca odlučio je prokomentirati preko službenog Instagram profila.

“Loše vijesti. Nažalost, neću biti u mogućnosti nastupiti u Halifaxu 19. veljače. Morat ću sutra poslijepodne na operaciju kako bih izliječio potrgani labrum u lijevom ramenu. Doktor mi je rekao da ću izostati otprilike četiri mjeseca, a ja ću dati sve od sebe kako bih se vratio čim prije. Ispričavam se fanovima, posebno ljudima koji su kupili ulaznice za borbu u Halifaxu. Naravno, ispričavam se i osobi s kojom sam se trebao boriti, Junioru dos Santosu.

Ovo je prvi put da se moram povući iz borbe zbog ozljede i boli me srce što to moram učiniti. Informirat ću vas o operaciji, kao i o oporavku tijekom idućih nekoliko mjeseci. Kao i uvijek, hvala vam na podršci”, napisao je Struve.

‘Skyscraperovu’ poruku pročitao je i njegov nesuđeni protivnik, koji je i u ovoj situaciji pokazao razumijevanje te riječima podrške poželio Nizozemcu brz i uspješan oporavak.

“Hvala ti na ovim riječima, ali nema potrebe za ispričavanjem. Znam koliko je teško biti ozlijeđen i mijenjati sve planove koje si već napravio. Želim ti uspješan i brz oporavak. Čuvaj se”, napisao je dos Santos u komentarima ispod Struveove objave.

Bad news folks. Unfortunately I won’t be able to fight in Halifax february 19, I’ll be undergoing surgery to fix a torn labrum in my left shoulder tomorrow afternoon. Docter said I will be on the sideline about 4 months, and of course I’m gonna be doing my best to make it back asap. I apologize to the fans, especially the people who bought tix for the fight in Halifax, and of course the person I was scheduled to fight @junior_cigano . It’s the very first time I have to pull out of a fight because of an injury and it hurts my heart to do it. I’ll keep you guys up to date about the surgery tomorrow and the rehab the next couple months. As always thank you for the support!

A photo posted by Stefan Struve (@stefan_struve) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI