Reakcije na “masakr” iz glavne borbe sinoćnjeg eventa, javio se i McGregor

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.07.2017 16:10h Autor:

Johnson vs Gaethje (Instagram)

Borba između Justina Gaethjea i Michaela Johnsona ispunila je sva očekivanja i kao takva osigurala kandidaturu za najbolju u 2017. godini.

Sadržajnih 10-ak minuta iz posljednjeg dvoboja sinoćnje priredbe u Las Vegasu osiguralo je UFC-ovom debitantu Gaethjeu čak 100 tisuća dolara u bonusima. Jednu polovicu tog iznosa zaradio je najboljom izvedbom, a drugu kao sudionik najbolje borbe večeri.

“The Highlight” je pobjedom nad Johnsonom poboljšao svoj omjer na savršenih 18-0 (15 KO/TKO, 1 SUB), ali se i prometnuo u borca kojeg bi još 1-2 kvalitetne pobjede mogle dijeliti od statusa izazivača u lakoj kategoriji.

Na ludnicu iz glavne borbe TUF 25 Finale eventa osvrnuli su se mnogi borci, a među njima i UFC-ov prvak Conor McGregor koji unatoč pripremama za meč s Floydom Mayweatherom Jr-om očito pozorno prati što se događa u njegovoj kategoriji.

Conor McGregor: “Bilo je to dobro nadmetanje. Borba dvojice boraca.”

Frankie Edgar: “Wow, Justin Gaethje životinjo!”

Ian McCall: “Ova dva lika su dala sve od sebe i imali smo sreće što smo tome svjedočili za besplatno. Justin Gaethje je opravdao ‘hype’ i pridobio tisuće novih fanova. Wow.”

Corey Anderson: “Justin Gaethje je jebeni DIVLJAK! Bio je to prekrasan masakr i ljudi su uživali u svakoj njegovoj sekundi.”

Manny Gamburyan: “Kakva borba dame i gospodo. Čestitke obojici na nevjerojatnoj borbi. Dobrodošao na veliku pozornicu Justine.”

Kevin Lee: “Mike Johnson je odustao. Čisto je pobjeđivao, ali je onda sve ‘prosuo’.”

Scott Askham: “Nisam imao pojma o tome tko je ovaj lik!!! Upitao sam se, ‘tko je ovaj lik koji debitira u glavnoj borbi eventa?’ Sada znam! Kandidat za borbu godine.”

Aljamain Sterling: “Ovo je bila strašna borba!!! Skidam kapu obojici ratnika.”

Junior Dos Santos: “Kakva borba…”

Brad Pickett: “Za ljude koji ne znaju Justina Gaethjea – on je ovakav u svakoj borbi i još je uvijek neporažen. Toliko je zabavan za gledati, osim ako ste njegova majka.”

Gaethje završio Johnsona u fantastičnoj borbi, Jesse Taylor osvojio Ultimate Fighter

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI