Reakcije na kontroverznu pobjedu Stephensa: “Znači koljena u parteru su sada legalna? Jesu li mijenjali jebena pravila?!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.02.2018 11:58h Autor:

Emmet vs Stephens

Velika pobjeda Jeremyja Stephensa ostala je u znaku kontroverze zbog nekoliko sumnjivih udaraca tijekom završne serije kojom je nokautirao Josha Emmetta u glavnoj borbi UFC on Fox 28 priredbe u Orlandu.

Stephens je u drugoj snažnim udarcem Emmeta poslao u nokdaun, ali je u jednom trenutku uputio koljeno iako je protivnik bio na podu, što je ilegalno. Upitni su također bili i neki laktovi u zadnji dio glave. Stephens je zasluženo slavio nokautom u drugoj rundi, ali u MMA krugovima borci su najviše raspravljali o kontroverznom udarcu koljenom.

Al Iaquinta: “Vidio sam ilegalno koljeno.”

Cody Garbrandt: “Totalno ilegalno koljeno!”

Dan Hooker: “Laktovi su bili na mjestu, a koljeno je promašilo.”

Urijah Faber: “Dajte molim vas! Čestitam Stephensu, ali to koljeno je bilo ilegalno.”

Andre Fili: “Znači koljena u parteru su sada legalna? Jesu li mijenjali jebena pravila?”

Elias Theodorou: “Za ga nije sad udario koljenom dok je ovaj bio na podu?”

Alex Volkanovski: “Laktovi su bili u redu! Emmett se okrenuo zadnjim dijelom glave u laktove dok ga je Stephens pokušavao završiti..”

Nik Lentz: “Kako najbolje riješiti ovaj problem… treba dopustiti da koljena budu legalna iz svih pozicija. Također nemam ništa protiv udaraca u zatiljak… ovo nije boks.”

Kevin Lee: ” Ja bih tražio da ponište borbu. Koljenom ga je okrznuo po glavi, izgledalo je totalno ilegalno. Stephens udara jako, ali Emmett je izgledao dobro.”

Aljamain Sterling: “Mislim da ga je okrznuo. Uživo je izgledalo kao da je bilo kontakta.”

Wilson Reis: “Daa!!! K vragu Jeremy Stephens, čestitam brate.”

Elias Theodorou: “Stephens je rušio Emmetta i ubijao ga, ali bilo je nekih sumnjivih udaraca (u zatiljak, koljeno dok je ovaj u parteru). Doduše, prije tog ga je već imao u velikim problemima, ne znam zašto uopće riskirati diskvalifikaciju.”

Brad Tavares: “K vragu, Stephens je ubio Emmeta.”

Brandon Gibson: “Sjećate se kad je Lando (Vannata) zamalo završio Bobbyja Greena i koljenom ga pogodio u rame? Green je dobio pet minuta da se oporavi, a Landu su oduzeli bod.”

Ross Pearson: “Čisti ubojiti instinkt Stephensa.”

Jimmie Rivera: “K vragu! Kakav nokaut! Stephensu treba dati borbu za pojas! Čestitike.”

Yyves Edwards: “Ajme! Brutalan nokaut za Stephensa u drugoj rundi. Strašno je kako taj čovjek udara! Sjajan posao brate.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI