Reakcije boraca na vrtoglavi honorar CM Punka u njegovom MMA debiju: Ovo je sramota!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.09.2016 10:48h Autor:

CM Punk

MMA debi Phila “CM Punk” Brooksa na UFC-u 203 prošlog vikenda financijski se pokazao kao pravi pogodak, kako za “Punka”, tako i za kompaniju. Brooks je došao u UFC nakon godinu i pol dana treninga, bez prijašnjeg iskustva u borilačkim sportovima, ali je za 2 minute u oktogonu i poraz od Mickeyja Galla na temelju svog imena svejedno unovčio vrtoglavih 500 000 dolara.

Nije stoga čudno da je veliki dio njegovih kolega, “pravih boraca” reagirao uglavnom negativno na činjenicu da je jedan debitant ostvario honorar kakav većina boraca nikada u karijeri niti ne vidi.

Rafael dos Anjos:”Nemam ništa protiv tog što je CM Punk zaradio pola milijuna u svom MMA debiju. Ali mislim da bi prvaci također trebali toliko zarađivati, ljudi koji su posvetili cijeli svoj život.”

Rory MacDonald:”Kakva smijurija.”

Kevina Gastelum:”Nije uputio ili pogodio niti jedan udarac, a svejedno je zaradio pola milijuna, hm?”

Yancy Medeiros:”Gledajući isplate za UFC 203 čini se da je CM Punk ipak pobijedio…”

Vinny Magalhaes:”Iz poslovne perspektive ovo je sasvim jasno i prihvatljivo.”

Cris Cyborg:”Tip iz WWE-a je investicija od $500 tisuća, a borio se samo jedanput. $500 tisuća bi moglo izgraditi čitavu perolaku kategoriju. Uložite u ženski MMA, a ne u ovaj cirkus.”

Gilbert Durhino:”Ovo je šala.”

Cat Zingano:”CM Punk je zaradio $500 tisuća za svoju debitantsku borbu dok mi ostali moramo plaćati da bi se borili? Jebeš ovo! Sve vas treba biti sram. Prije UFC-a sam se bavila pravim hrvanjem i bila sam neporažena. Debitirala sam kao prva izazivačica, zaradila sam osam plus osam tisuća.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI