Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Reakcije boraca na prvu MMA zamjenu u povijesti: “Traže plaćenog ubojicu za Khabiba” | Fight Site

Reakcije boraca na prvu MMA zamjenu u povijesti: “Traže plaćenog ubojicu za Khabiba”

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.10.2018 12:55h Autor:

Ben Askren

Hoće li UFC i One Championship odraditi prvu “zamjenu” boraca  u povijesti slobodne borbe? Znate ono što rade nogometni klubovi već jako dugo…daju jednog igrača da bi dobili drugog. No, borci nisu igrači nogometa pa je situacija u ovom biznisu kudikamo drugačija.

Tako nekako smatraju i akteri svijeta slobodne borbe koji su se oglasili nakon što su u srijedu otkrivene namjere UFC-a i One Championshopa. Reakcije su svakako podijeljene. Neki vjeruju da se radi o dobroj stvari, a drugi o nečemu što ne nečuveno i svakako negativno. Treći ismijavaju novonastalu situaciju…

UFC i ONE FC u velikom poslu, Ben Askren i Mighty Mouse mijenjaju poslodavce

Posebno zanimljiv je bio komentar legendarnog Pata Mileticha koji smatra da se UFC zapravo želi riješiti Khabiba Nurmagomedova, pa traže “plaćenog ubojicu” u Benu Askrenu.

Neke od reakcija aktera iz MMA svijeta pročitajte u nastavku:

Ben Askren:

“Sada ste svi u velikim problemima. Zna li netko Rusa kojem treba spuštanje na zemlju na onaj stari tvrdi način?”

Scott Coker:

“Zamjene??!!”

Eddie Alvarez:

“Ovo sve postaje jako zabavno. Mnogo povijesti se upravo odvija u ovom trenutku. Mighty Mouse je najbolji borac svijeta i dugo će držati tu titulu.”

Pat Miletich:

“Kada UFC dovodi Bena Askrena u UFC je kao da SAD financira Mudžahedine da bi se borili protiv Rusa u Afganistanu. Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj. Ovo je klasična priča. Bena Askrena su doveli kao plaćenog ubojicu.”

Din Thomas:

“Imam povlaštenu informaciju. UFC je blizu da zamjeni CM Punka s Bobom Sappom.”

Derek Brunson:

“Opa, sada se bavimo i zamjenama u ovom poslu?”

Josh Thompson:

“Možete li zamisliti uopće da promocije poput UFC-a, Bellatora ili ONE Championshipa ovako mijenjaju borce poput klubova u novometu. Ovo je sljedeći nivo slobodnog tržišta.”

Nik Lentz:

“Prva MMA zamjena u povijesti?! Nisam ovo predvidio, ali mi se sviđa ideja. Tko je bolje prošao?”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI