Reakcije boraca na McGregorovu Facebook objavu

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.04.2016 09:59h Autor:

McGregor

Facebook objava Conora McGregora u kojoj je demantirao odlazak u mirovinu i potvrdio da je ipak spreman predvoditi veliki UFC 200 u srpnju, no samo ako ga kompanija razriješi medijskih dužnosti i jednostavno mu dopusti da se u miru priprema za meč, nije prošla bez twitter reakcija drugih boraca. Iako se čini da je UFC ostao pri svojoj odluci da otkaže revanš McGregora i Diaza, Irac je zbog svojeg riskantnog poigravanja s poslodavcem dobio uglavnom podršku i poštovanje svojih kolega.

Eddie Alvrez:

“Ako UFC popusti to će biti presedan za buduće zvijezde da naprave istu stvar, kratkotrajna dobit $$$ i dugotrajna katastrofa. Vidjet ćemo što će se dogoditi.”

Elias Theodorou:

“Dragi Conore, nabacit ću svoj najbolji irski naglasak i odraditi sve tvoje medijske obaveze tako da ti možeš trenirati. Tvoj prijatelj, Elias.”

Tim Kennedy:

“Što više ‘The Notorious’ radi svoju Conor stvar to mi se više sviđa. Lukav je u poslu i njegova prednost sportu je nevjerojatna.”

Derek Brunson

“Neka netko da Conoru McGregoru maramica u vrijednosti od milijun dolara, postaje mekan.”

John Kavanagh:

“Vaš potez, vi ste mušterija, što želite? Press konferencije ili borbe? Napravite buku jer mi smo spremni odraditi prokletu stvar.”

Zak Cummings:

“Kako ne poštovati ovog tipa? Igra ovu igru bolje od svih, ali pokaže pravoga sebe kad osjeti potrebu.”

Ben Askren:

“UFC je krivo odigrao svoje karte. Sada će izgledati kao idioti bez obzira na ishod.”

“Pri svakom dijeljenju možeš biti pobjednik ili gubitnik, sve se svodi na to koliko dobro možeš blefirati. McGregor trenutno uči UFC lekciju.”

Al Iaquinta:

“Jebeno.”

Marcelino Evil:

“Ovo mogu poštovati.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI