Reakcije boraca na Jonesovu UFC 232 pobjedu: On je najveći umjetnik koji je ikada slikao na platnu UFC-a!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.12.2018 10:40h Autor:

Jon Jones UFC 232

Jon Jones je na UFC-u 232 nastavio tamo gdje je stao prije petnaest mjeseci, vrativši se sjajnim nastupom na tron UFC-ove poluteške kategorije.

Jones je u glavnoj borbi PPV priredbe u Inglewoodu zaustavio Alexandera Gustafssona prekidom u trećoj rundi i tako vratio pojas koji nikada nije izgubio u borbi u svoje vlasništvo.

MMA zajednica na društvenim je mrežama komentirala Jonesovu pobjedu. I dok mu neki poput njegovog najvećeg rival Daniela Cormiera zamjeraju zbog pozitivnog doping testa koji je pomalo zasjenio njegov povratak, drugi su oduševljeni još jednim odličnim nastupom možda i najboljeg MMA borca svih vremena.

Daniel Cormier: “Sranje, mislim naravno da i treba pobjeđivati! Ima prednost od početka svaki put! #usadaisfake”

Ian McCall: “Udari ga s pikogramom!!!”

Alistair Overeem: “Jon Jones ti si apsolutno neporeciv, čestitam prvače! Gustafssone ti si pravi ratnik također.”

Jimi Manuwa: “Sjajna borba!! Ostao sam bez teksta…

Kevin Lee: “Ali za ozbiljno, moram skinuti kapu Jonu Jonesu. Nevjerojatno je da može odraditi tako dobar nastup pod takvim pritiskom.”

Aljamain Sterling: “K vragu! Fokusirani Jon Jones je opaki jebač! Taj tip ima SAV talent na svijetu! Nadam se da će se držati podalje problema i karijeru završiti snažno u očima obožavatelja.”

Elias Theodorou: “Jon Jones je najbolji umjetnik nasilja koji je ikada slikao na platnu UFC-a. Kao što je slučaj s mnogim umjetnicima, njihov patnički život izvan njihove strasti je dio njihovog mita i privlačnosti.”

Diego Sanchez: “Pobjeda! Albuquerque ponovno ima pojas!”

Angela Hill: “Volim Mikea Beltrana!”

Mike Pierce: “Hahaha, prestani s lažnim kršćanskim sranjima Jones. Nitko to ne puši.”

Chase Sherman: “Nunes protiv Jonesa.”

James Vick: “Ja iskreno ne želim ponovno vidjeti borbu DC-a protiv Jonesa. Jones je već dvaput pobijedio, a s obzirom na kontroverzu oko pozitivnog doping testa nema smisla za Cormiera da se opet bori s njim kad je već najavio da uskoro ide u mirovinu. Treba se umiroviti kao prvak u dvije kategorije sa sjajnom ostavštinom.”

Belal Muhammad: “Moj tip Jones, uvijek. Slava Alahu.”

Jones objasnio kako je došao do pobjede i poručio Cormieru: Dokaži da si prvak, dođi po svoj pojas

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI