Reakcije boraca na Belfortovu pobjedu: “Svi znamo da je Nate bio bolji”

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.06.2017 10:21h Autor:

Vitor Belfort

Nakon serije loših rezultata i poraza, Vitor Belfort se proteklog vikenda vratio na pobjedničke staze svladavši Natea Marquardta sudačkom odlukom na UFC-u 212 u Rio de Janeiru.

Mnogo neobičnih stvari je bilo vezano za ovaj dvoboj. Počnimo od toga da je “The Phenom” najprije najavio da mu je to posljednji meč općenito, pa se ispravio da se radi o zadnjem nastupu u Octagonu, da bi na koncu shvatio kako mu je ipak ostala još jedna borba iz aktualnog ugovora. Sve bi bilo manje dramatično da njegov menadžer već nije natuknuo prelazak u Bellator i mečeve protiv Silve i Sonnena.

I sam dvoboj nije mogao proći bez kontroverza. Bio je to prvi meč u desetak godina koji je Belfort odradio do posljednjeg sudačkog gonga. I mnogi će reći da je zaslužio izgubiti. No brazilski suci su mu dali pobjedu i to jednoglasnu. Bilo kako bilo, čini se da nismo vidjeli posljednje od “The Phenoma” iako bi ovom bivšem UFC prvaku upravo slavlje pred njegovom publikom bio najbolji trenutak da i konačno objesi rukavice o klin. S tim se slažu i analitičari i njegove kolege iz Octagona.

Pogledajte reakcije na slavlje Belforta na UFC-u 212:

Shane Burgos:

“Vau, ne mogu vjerovati da je ovaj meč otišao do odluke. Prošlo je deset godina od posljednjeg meča za Vitora u kojem je čuo sudačku odliku. Bio je vrlo strpljiv.”

Neil Magny:

“Žao mi je Natea Marquardta. Svi znamo da si pobijedio u ovom meču.”

Amanda Nunes:

“Čestitke Vitoru, uživaj u svojoj pobjedi.”

Elias Theodoru:

“U Brazilu ne postoji način da dođeš do pobjede protiv Vitora bez da ga doslovno ubiješ.”

Patrick Cote:

“Ovo je najbolji trenutak za Vitora da se umirovi. Pobjeda kod kuće, a ima već i 40 godina. Vrijeme je za vješanje rukavica o klin.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI