Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Razuman i skroman zahtjev: McGregor poručio pod kojim će uvjetom napustiti jedan pojas | Fight Site

Razuman i skroman zahtjev: McGregor poručio pod kojim će uvjetom napustiti jedan pojas

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.10.2016 10:40h Autor:

Conor McGregor/Instagram

Conor McGregor će na UFC-u 205 imati priliku ispisati povijest. Ako pobijedi Eddieja Alvareza, popularni Irac će postati prvi borac koji je od nastanka promocije paralelno držao dva pojasa. Iako je Dana White izjavio kako će jedan morati odmah napustiti, McGregor se prvotno usprotivio toj ideji, ali izgleda kako bi na to mogao pristati pod jednim uvjetom.

“Dajte mi da prvo u publikacijama ugledam svoju sliku s pojasevima na oba ramena. Dopustite mi da podignem obje titule, da napravim nešto što još nikom nije pošlo za rukom. Omogućite mi to prije nego što mi oduzmete titulu. Uvijek ću slušati i raditi ispravne poslovne poteze. Dajte mi ovo, dozvolite mi da pogledam slike na kojima sam s dva pojasa i putite me da ih prigrlim na pola dana.

Nemojte mi pokušavati oduzeti povijesni trenutak, prije nego što ga iskusim”, poručio je iskreno McGregor u razgovoru sa Sports Illustrated portalom.

Hoće li McGregor uspjeti u svom naumu, saznat ćemo 12. studenog nakon glavne borbe večeri u Madison Square Gardenu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI