Razočarani White se obratio novinarima: Ovo je vjerojatni Jonesov kraj (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.08.2017 16:00h Autor:

Dana White & Jon Jones

“Nevjerojatno. Ovo je nevjerojatno. Siguran sam da se osjećam isto kao i vi. Ovo je za nepovjerovati”, prva je reakcija pred novinarima predsjednika UFC-a Dane Whitea nakon što je saznao da je njegova trenutačno najveća zvijezda (ako računamo da još uvijek nije sigurno da će se McGregor vratiti u UFC) ponovno pala na doping testu.

UFC se oglasio o padu Jonesa na doping testu!

“Neću ništa reći dok se sve ne riješi i dok ne vidimo gdje je kraj. Ovakve stvari nikada ne dolaze u dobar trenutak. Posebno s Jonom Jonesom. Po meni, mislim da je on najbolji u povijesti koji se ovime bavio. Da je najbolji ikada. Zbog toga je ovo još žalosnije”, dodao je šef UFC-a koji s Jonesom nema dobar odnos posljednjih godinu dana od “Bonesovog” prvog pada na doping testu.

Dvojac od tada ne razgovara, a ovo sigurno neće poboljšati situaciju u njihovim odnosima. White je nakon što je saznao informaciju pričao s Danielom Cormierom koji je trenutačno na odmoru. Predsjednik UFC-a je otkrio kako se osjeća bivši prvak nakon što je ovaj saznao da je njegov najveći rival ponovno pao na doping testu.

“Da, pričao sam s njim. On je s obitelji na Havajima i nije mogao vjerovati. ‘Koji kurac?!’ – je bila prva rekacija. Osjeća se isto kao i ja. Nisam pričao s Jonom”, otkriva White i dodaje:

“Ako na kraju dobije dvije ili tri godine suspenzije, ovo je vjerojatni kraj njegove karijere. Kakva ostavština, onda je sve gotovo. Bio bi 33. ili 34. kada bi se ponovno pokušao vratiti. Uz sve ove stvari koje smo s njim prošli. Ali ako gledate sve ukupno, ovo je jako tužno.”

Iako White ne želi prejudicirati ništa dok se stvar službeno ne riješi, prema njegovom trenutačnom razmišljanju Daniel Cormier je istinski šampion i njemu bi trebalo vratiti pojas UFC prvaka u poluteškoj kategoriji. Prema dosadašnjoj praksi, Jonesovo saslušanje pred Komisijom i svi ostali pravni postupci koji slijede mogu trajati od mjesec dana pa sve do šest mjeseci.

Čitavo Whiteovo obraćanje medijima povodom pada Jona Jonesa na doping testu pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI