Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Razočarani Condit: Radio sam dugo, radit ću još malo | Fight Site

Razočarani Condit: Radio sam dugo, radit ću još malo

UFC 19.10.2011 08:04h Autor:

Carlos Condit

Razočarani Carlos Condit medijima je poslao priopćenje u kojem se osvrnuo na ozljedu GSP-a i odgađanje njegove prilike da postane prvak UFC-a.

“Stvarno sam razočaran i zbog sebe, i zbog UFC-ovih fanova jer se neću boriti za titulu prvaka u velter kategoriji na UFC-u 137. Ozljede su jednostavno dio ovog posla.

“Kao profesionalan borac, moj je posao da budem pripremljen za sve okolnosti, bilo one pozitivne ili negative. Neovisno o tome da li se dogode tijekom treninga ili stvarne borbe. Georges je sjajan borac i znam da će se vratiti kada bude 100 posto spreman i da će naša borba biti održana.”

“Ovo je jedan od najboljih trening kampova koje sam ikada odradio. Veselim se dodatnom napretku za idući. Već deset godina treniram slobodnu borbu i cilj mi je postati najbolji borac svijeta u mojoj težinskoj diviziji. Stvarno sam dugo i naporno trenirao kako bih postao UFC-ov prvak. Trenirat ću još malo duže”, zaključuje Condit.

Za sada se ne zna kada bi se trebao održati dvoboj GSP-a i Condita, no prve prognoze kažu da će Kanađanin iz kaveza biti odsutan nekoliko mjeseci.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI