Razočarani Anderson odlučio da ove godine više neće u kavez!

UFC 12.08.2012 17:00h Autor:

Anderson Silva

 

 Anderson Silva ovog je tjedna priopćio UFC-u da se ove godine više nema namjeru boriti, a  Dana White je to očito prihvatio te će tražiti novog protivnika tek krajem godine.

Aktualni prvak UFC-a u srednjoj kategoriji vjerojatno je već pomalo umoran brojnim nagađanjima i svakodnevnom javljanju određenih boraca koji su uvjereni da bi upravo oni trebali dobiti priliku protiv njega te je odlučio uzeti pauzu od nekoliko mjeseci i više ne ulaziti u kavez do iduće godine.

Anderson Silva vjerojatno je pomalo i razočaran što mu UFC nema trenutno nikoga kvalitetnog ili dovoljno atraktivnog za ponuditi da uđe s njim u kavez. Poznato je da su ponudu za meč protiv Chrisa Weidmana u  Brazilu odbili, a zanima ih jedino eventualno meč protiv Georgesa St-Pierrea, ali ni to ne može biti prije početka 2013. godine.

“Anderson želi uzeti malo slobodnog vremena do kraja ove godine, pa ćemo tek onda opet započeti razgovore s njime”, rekao je Dana White nakon UFC-a 150 koji se odvijao tijekom ranojutarnjih sati po našem vremenu.

Do tada bi se situacija mogla malo rasčistiti, trebalo bi biti poznato i kako će Michael Bisping, jedan od potencijalnih izazivača, proći u meču s Brianom Stannom, a do tada će svoju borbu također odraditi i GSP protiv Condita.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI