Razišli se Dan Hardy i Roy Nelson

UFC 10.01.2012 10:48h Autor:

Dan Hardy

Dan Hardy se razišao sa svojim UFC kolegom iz teške divizije Royjem Nelsonom s kojim je dugo vremena surađivao. U razgovoru za ESPN je najavio potpuno drugi trenerski tim koji će ga pripremati za naredne dvoboje. Razlog nije bio neslaganje ili svađa s “Big Countryjem”, nego razlika u kategorijama zbog koje mu Nelson ne odgovara kao sparing partner.

“Roy Nelson je sjajan sparing partner i on je odličan čovjek, no on nije pravi borac s kojim mogu dobro trenirati. Ne kreće se kao borac velter kategoriji i mnogo je jači od mene. Tako da je bilo dobro od njega prihvatiti neke savjete, no iskreno govoreći, nisam bio zadovoljan s tom suradnjom”, izjavio je Britanac i dodao:

“Oformio sam cijeli novi tim. Imam novog boksačkog trenera, novog trenera hrvanja i novog BJJ trenera. Sredio sam situaciju. Sada sam u Las Vegasu gdje ne moram previše putovati da bi našao top kalibar sparing partnera. Trenirao sam s Frankom Mirom, GPS-om i Vitorom Belfortom. Proveo sam neko vrijeme s GSP-om pripremajući ga za Carlosa Condita, a doživio sam i sjajna iskustva s njegovim trenerima Firasom Zahabijem i Johnom Danaherom.”

Danu Hardyju ne ide pretjerano dobro u posljednje vrijeme. Poražen je u četiri zadnja dvoboja od GSP-a, Condita, Johnsona i Lytlea. Unatoč svemu, UFC ga je zadržao u svom rosteru zbog stila i osobnosti. Ipak, nema nikakve sumnje da će ga sljedeći poraz koštati otkaza u najjačoj svjetskoj MMA promociji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI