Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ray Borg se obratio medijima i uručio otkaz nutricionistkinji | Fight Site

Ray Borg se obratio medijima i uručio otkaz nutricionistkinji

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.09.2017 11:37h Autor:

Ray Borg

Nakon što je otkazao borbu protiv Demetriousa Johnson, Ray Borg se danas odlučio kratko obratiti medijima, ali i obznaniti kako je prekinuo suradnju s timom zaduženim za njegovu ishranu.

Borg je nastup otkazao zbog bolesti koja ga je mučila kroz cijeli tjedan te je naveo kako otkaz nema nikakve veze s problemima u skidanju kilograma. To je potvrdio i njegov tim, zajedno s njegovim nutricionistima.

“Prvo se želim ispričati svim fanovima i Demetriousu Johnson što se nisam u stanju boriti. Također se želim zahvaliti Doktoru Davidsonu, UFC-u i Jeffu Novitzkyu što brinu o mom zdravlju i o onome što bi mi trebalo biti u najvećem interesu”, rekao je Borg.

Prva osoba koja je zapravo progovorila o njegovoj bolesti bila je njegova nutricionistkinja. No, čini se kako ju je to koštalo jednog klijenta, budući da je Borg još dodao:

“Također, želim obznaniti kako više ne radim s Perfecting Athletes i Michelle Ingels, koja nije imala dozvolu govoriti u moje ime.”

Ovo je Borgove drugo otkazivanje borbe u posljednjih godinu dana. U rujnu prošle godine je otkazao nastup na UFC 203 protiv Iana McCall, također 48 sati prije borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI