Ray Borg poludio na kritike: Kurvini sinovi, pročitajte je***u službenu izjavu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.09.2017 23:01h Autor:

Ray Borg

Nesuđeni izazivač muha kategorije koji je otkazao subotnji napad na titulu, Ray Borg, baš i ne prihvaća dobro kritike fanova zbog otkazivanja borbe. Podosta je bijesno, uz veliku dozu vulgarizama, reagirao prema takvima.

Čini se kako je Borg previše vremena provodio na internet forumima, gdje je nailazio na mišljenja fanova o njegovog odustajanju od borbe protiv Johnsona. Iako službeno nije u pitanju skidanje kilograma, većina smatra kako su upravo metode kojima je pokušao zadovoljiti težinu dovele do bolesti zbog koje je bio prisiljen odustati od nastupa. Na jednom od foruma se javio osobno i obratio se svima koji su nešto govorili protiv njega.

“Razbolio sam se dva puta i dva puta sam pao vagu. Niti jednom to nije bilo dva puta za redom, a svi kurvini sinovi se ponašaju kao da sam ja jedini borac koji je pogriješio ili koji jednostavno nije imao sreće. Kolio puta su Lineker, Gastelum i ostali pali vagu? Koliko puta se Ian McCall razbolio?”

Istina je kako mu rijetko tko vjeruje da u pitanju bila samo loša sreća te je dobio nekoliko odgovora na svoju objavu. Oni mu se također nisu svidjeli, pa je odlučio još jednom reagirati.

“Vi šupci se ponašate kao da sam ja odlučio da se neću boriti. Pročitajte jebeno službeno izvješće UFC-a, doktori su me pregledali i odlučili povući iz borbe.”

 Borbu je uistinu teško palo to što je ostao bez borbe za titulu, a još se uvijek ne zna da li je on i dalje prvi izbor UFC-a, tj. hoće li duel njega i Johnsona dobiti novi datum, na nekom od nadolazećih evenata. Vjerojatno sve to stvara pritisak i Rayu, pa je iz tog razloga malo “kraćeg fitilja” nego što bi trebao biti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI