Ratovanje na posljednjem UFC-ovom eventu na prisilnu pauzu potjeralo gotovo čitav ‘card’

UFC 24.04.2018 10:15h Autor:

Edson Barboza (screenshot)

UFC-ov Fight Night kojeg su u Atlantic Cityju predvodili Kevin Lee i Edson Barboza donio nam je nekoliko za borce iznimno teških okršaja, ali i prekida koji nisu nezapaženo prošli kod Komisije iz koje dva dana nakon eventa stižu medicinske suspenzije.

Na njihovoj listi našlo se čak 18 boraca od njih ukupno 22 koliko ih je nastupilo te večeri u oktogonu.

Spomenuti popis predvodi poraženi iz glavne borbe večeri – Edson Barboza. Brazilski nokauter suspendiran je na minimalno 60 dana bez natjecanja, a pauza bi mu se mogla dodatno produžiti nakon detaljnijeg pregleda glave koja je bila poprilično izudarana u borbi s 25-godišnjim Amerikancem.

Slične suspenzije dobili su i sljedeći borci:

Justin Willis: suspendiran na neodređeno vrijeme. Čeka se pregled rebara i kukova; minimalna suspenzija od 30 dana.
David Branch: suspendiran na neodređeno vrijeme. Čeka se pregled lijeve noge.
Brett Johns: suspendiran neodređeno. Čekaju se rezultati neurološkog pregleda; minimalna suspenzija od 45 dana.
Aljamain Sterling: suspendiran na neodređeno vrijeme. Čeka se pregled lijevog gležnja i stopala.
Jim Miller: suspendiran neodređeno. Čeka se pregled glave i orbitalnih kostiju; minimalna suspenzija od 60 dana bez natjecanja.
Ryan LaFlare: suspendiran na neodređeno. Čeka se pregled lijevog koljena i lijevog lakta; minimalna suspenzija od 14 dana bez kontakta.
Siyar Bahadurzada: suspendiran na neodređeno vrijeme. Čeka se pregled desne šake i rebara.
Luan Chagas: suspendiran na neodređeno. U tijeku pregled glave i abdomena; minimalna suspenzija od 60 dana bez natjecanja.
Patrick Cummins: suspendiran na neodređeno. U tijeku pregled glave i abdomena; minimalna suspenzija od 60 dana bez natjecanja zbog oštećenja na desnom oku.

Thiago Santos, Keita Nakamura, Kevin Lee, Chase Sherman, Ricky Simon, Merab Dvalishvili, Cub Swanson i Alex Garcia također su suspendirani iz preventivnih razloga, ali neće morati na toliko detaljne preglede kao oni s gornje liste.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI