“Raspali” se Blackziliansi! Rashad Evans i ostali UFC borci osnovali novu dvoranu

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.01.2017 12:53h Autor:

Blackzilians

Prošlogodišnje glasine o mogućem raspadu jednog od najpoznatijih MMA timova na svijetu, Blackziliansa,na neki su način postale stvarnost. Rashad Evans i skupina poznatih imena, kao i trener Henri Hooft, napustili su tim.

Bivši UFC-ov prvak Evans potvrdio je u novom izdanju MMA Houra da “Blackziliansi zapravo više ne postoje.” Tim iz Boca Ratona na Floridi predvođen menadžerom Glennom Robinsonom raspao se iz više razloga.

Evans tvrdi da se zbog različitih interesa pojedinaca tim raspao na dijelove i Robinson više nije mogao održati jedinstvo među članovima. Tako je i trener Hooft napustio tim kako bi se koncentrirao na svoj vlastiti brend.

Još jedan od razloga propasti Blackziliansa je činjenica da više nemaju prostor za trening. Stara dvorana se prodala, a tim se preselio u privremenu. Nakon što je došlo do novih problema dio boraca je ostao u privremenoj dvorani, a Evans i ostatak tima su otišli za Hooftom.

Tako su uz Evansa poznati borci Anthony “Rumble” Johnson, Stefan Struve, Michael Johnson, Gilbert Burns i Kamaru Usman preselili 20 minuta dalje u Boynton Beach gdje treniraju s Hooftom i Gregom Jonesom u novoj dvorani nazvanoj Combat Club.

Evans također navodi nepodnošljivu “dramu goru nego deset srednjih škola” i neprestano “ogovaranje” kao razloge napuštanja tima. Iako Blackziliansi službeno još uvijek postoje, tim je sada sveden na nepoznate mlade borce, a s obzirom na sve probleme pitanje je hoće li Robinson koji navodno ima financijskih problema nastaviti investirati u tim.

Izvor je za Bloody Elbow potvrdio da novosnovani Combat Club neće toliko stavljati naglasak na tim i zajedništvo boraca, već će biti dvorana koja omogućuje svim zainteresiranim borcima trening.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI