Rashad nahvalio Latifija: Super snažan borac koji može šokirati Mousasija!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.04.2013 10:32h Autor:

Ilir Latifi

Kada je predsjednik UFC-a Dana White u srijedu "tvitnuo" ime Ilira Latifija otkrivši da je upravo on zamjena za Alexandera Gustafssona u glavnom dvoboju UFC on Fuel 9 priredbe, borilačka zajednica se uglavnom zapitala: A tko je taj momak?

No, jedan od onih koji nisu ostali u čudu je bivši prvak u poluteškoj kategoriji Rashad Evans. "Sugar" je, naime, proveo dosta vremena spariravši s ovim Albancem koji u subotu može napraviti čudo i promijeniti si život.

"Jedna od njegovih najjačih strana je upravo snaga. On je super jak čovjek. Eksplozivan je i odličan hrvač. Ima solidnu stojku, udara prilično jako iako se na radi o tehnički dotjeranim udarcima", izjavio je Evans upitan o Latifiju dodavši:

"U cijeloj priči je najzanimljiviji ovaj nevjerojatan scenarij. Gegard debitira u UFC-u i toliko toga se događa oko njega. Ima priliku boriti se protiv top borca kao što je Gustafsson, a samo par sati kasnije se bori protiv nekoga drugoga. Ne samo da se radi o drugom imenu; Latifi je potpuno drugačiji borac od Gustafssona. Nizak je, hrvač, pokušat će vas srušiti i vrlo je neugodan. On je odličan nepoznat borac koji može napraviti veliko iznenađenje."

Hoće li Latifi ostvariti san svakog borca i niotkuda ukrasti show bivšem prvaku Strikeforcea, možete provjeriti na Fight Channel PPV s početkom u 20h.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI