Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rashad Evans: Teško je gledati kako cijeli MMA prolazi pored mene! | Fight Site

Rashad Evans: Teško je gledati kako cijeli MMA prolazi pored mene!

UFC 02.04.2015 10:04h Autor:

Rashad Evans

Bivši UFC prvak u poluteškoj kategoriji Rashad Evans posljednju je borbu imao još u studenom 2013., kad je bio bolji od Chaela Sonnena prekidom u prvoj rundi. Ozljede su ga udaljile od oktogona duže nego što je planirao.

Serija ozljeda potpuno je udaljila Evansa od oktogona i sad se oporavlja od posljednje operacije. Ovaj 35-godišnji borac će priznati da mu je najteže gledati svoje klupske kolege kako treniraju te se počinje pitati kakva mu je budućnost.

"Ovo su vjerojatno najteži trenuci moje karijere. Samo sjedim i ne mogu raditi ono što volim kad sam u dvorani. Gledam svoje klupske kolege kako treniraju i kako se bore. Teško je sjediti i gledati kako sve MMA borbe samo prolaze pored mene.", izjavio je Evans.

Sve ovo nagnalo me ja da razmišljam što će se dogoditi kad završim karijeru i što će biti sljedeće u mom životu. Ne možete se boriti zauvijek. Kad sam bio mlađi o tome nisam uopće razmišljao. Znao sam da će jednom doći kraj, ali nisam znao kako će on izgledati. Daleko sam još od završetka karijere, ali sad si mogu postaviti pitanje što ću raditi kad završim karijeru. Hoću li nastaviti s normalnim životom, hoću li biti trener? Što ću raditi? Sve je ovo otvorilo neka pitanja koja si prije nisam postavljao."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI