Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rashad Evans pokušava postati kečer, Nelson, Mir i Sonnen također u pregovorima s WWE | Fight Site

Rashad Evans pokušava postati kečer, Nelson, Mir i Sonnen također u pregovorima s WWE

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.07.2014 09:46h Autor:

Rashad Evans

Bivši UFC prvak Rashad Evans želi karijeru nastaviti među kečerima, u WWE organizaciji. Tako barem trvrdi poznati novinar Dave Meltzer koji već godinama prati ove dvije organizacije i ova dva sporta. Prema njegovim riječima, Evans nije jedini UFC-ovac koji je u posljednje vrijeme izrazio želju za tranzicijom. Ranije su istu stvar pokušali Chael Sonnen, Frank Mir i Roy Nelson.

No, navodno WWE i nije bio pretjerano zainteresiran za takav scenari pa pregovori nisu urodili plodom. Sada je na redu Evansov pokušaj.

Razlog zašto UFC borci žele u profesionalno hrvanje je prilično jasan. Pred kraj karijera su načeti ozljedama, a i novac koji plaća WWE je siguran i kvalitetan izvor prihoda pred konačnu penziju. Na njihovu žalost, čelnici WWE-a i nisu pretjerano oduševljeni tim idejama. Iz njihove perspektive, UFC zvijezde su naviknute na vrlo visoke premije i na lakši raspored. Prelaskom u WWE gotovo bi cijelu godinu bili na turneji i pretpostavlja se da bi došlo do "pucanja" u odnosu.

Zbog rasporeda i premija, pregovori su propali i s bivšom Pride zvijezdom Bob Sappom, a tek se Brock Lesnar kao planetarna mega zvijezda uspio uspješno vratiti iz UFC-a među staro jato.

Kada se govori o Evansu, Meltzer tvrdi da njegovih 35 na leđima i nisu neka preporuka, ali i da ga koljeno, koje je nedavno operirano, konstatno muči i bilo bi prepreka gustom rasporedu kakav kečeri imaju. Navodno je Sonnen uzet u obzir kao svojevrsni domaćin, no za sada nema nikakvih konkretnijih potvrda da bi se nešto tako moglo i dogoditi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI