Rashad Evans: Ovakvog Rampagea bih nokautirao

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.04.2015 20:45h Autor:

Rashad Evans

Nakon pobjede nad Fabiom Maldonadom, Rampage Jackson je izjavio kako sad želi revanše s borcima koji su ga pobijedili. Jedan od njih je Rashad Evans, koji smatra da bi Rampagea u subotnjem izdanju bez problema nokautirao.

"Sigurno bih pristao na revanš protiv Rampagea", rekao je Evans te dodao: "Volio bih tu borbu. Rampage se vratio i izgledao je dobro, prikazao je nekih vrlo dobrih stvari. No, vidio sam i puno rupa i to bih sigurno iskoristio. Ako bi Rampage iz subotnje borbe stao ispred mene, sigurno bih ga nokautirao."

Ipak, Rashad vjeruje da ovo nije najbolje izdanje koje Rampage može ponuditi. I misli kako je prepoznao da je problem u tome što Rampage želi biti borac kakav prije nije bio.

"Mislim da on mora postati stari Rampage, onaj koji bacao i rasturao ljude. Na takav način bi opet postao ozbiljan kandidat za vrh i sigurno bi se našao u Top 5. Jeste li gledali borbu? Ovakav Rampage ne može ništa."

Evans već dugo ima problema s ozljedama te nije nastupio od studenog 2013. godine, kad je nokautom savladao Chaela Sonnena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI