Raphael Assuncao: Morao sam odbiti borbu jer se još nisam oporavio

UFC 28.03.2014 21:45h Autor:

Raphael Assuncao

MMA javnost se izuzento bila iznenadila kada je danas izašla vijest da će se protiv Renana Baraoa, za naslov UFC-ovog bantam prvaka, boriti T.J. Dillashaw, a ne Raphael Assuncao, kao što se moglo očekivati. Assuncao je danas rasvijetlio cijelu situaciju na svom Twitter profilu, izjavom kako je dobio ponudu, no da nije spreman.

Raphael Assuncao (22-4, 6-1 u UFC-u), bio je glavni kandidat za napad na naslov prvaka u UFC-ovoj bantam kategoriji, uzevši u obzir činjenicu da je u trenutnom nizu od šest pobjeda. Iz tog razloga se puno upitnika pojavilo nakon što je objavljeno da će se protiv prvaka boriti T.J. Dillashaw, kojeg je Assuncao savladao. Istina, jednom od najkontroverznijih odluka 2013. godine, no naravno gleda se krajnji rezultat.

Assuncao je danas objavio Twitter status u kojem je objasnio cijelu situaciju. On je glasio: "Još uvijek se nisam oporavio od slomljenog rebra, ozljede koju sam zadobio u prošloj borbi, i iz tog razloga sam morao odbiti borbu za naslov na UFC 173 protiv Renana Baraoa. Izuzetno mi je žao."

Tako je Raphael rasvijetlio situaciju oko te borbe te potvrdio da mu je ona ipak bila ponuđena. Tako će se za naslov boriti talentirani T.J. Dillashaw, dok je Assuncao vjerojatno i dalje prvi u redu za napad.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI