Ramsey Nijem protiv Edwardsa spašava karijeru

UFC 12.01.2014 12:15h Autor:

Ramsey Nijem

Prošle godine u ovo vrijeme, Ramsey Nijem bio je hit lake divizije. Nakon poraza u finalu Ultimate Fightera naredao je tri pobjede u nizu, no 2013. godina nije bila najsretnija za njega. Izgubio je obje borbe te bi iduća, protiv Justina Edwardsa mogla predstavljati borbu za ostanak unutar UFC-a.

Ramsey je borbu protiv Edwardsa, koja je na rasporedu u srijedu u Atlanti, najavio u današnjem razgovoru s Karyn Bryant. "Edwardsa dobro poznam iz showa gdje smo zajedno trenirali, odličan je borac, i moram priznati da me iznenadilo njegovo spuštanje u laku kategoriju. Nije borac kojeg smijem podcijeniti i moram vrlo ozbiljno uči u tu borbu", rekao je Nijem.

Nijem u posljednje vrijeme trenira kod Jake Shieldsa skupa s Gilbertom Melendezom i siguran je kako će mu to pridonijeti njegovom načinu borbe i karijeri. "Posljednje dvije borbe, protiv Jurya i Vicka su pokazale da nešto nije u redu s mojim načinom borbe jer jednom možeš slučajno naletjeti i izgubiti, no dva puta to više nije slučajnost. Morao sam se uozbiljiti i vjerujem da sam to uspio. Kod Shieldsa naporno treniram, no odlično se i zabavljam jer treniram s uistinu sjajnim dečkima."

Biti će sigurno zanimljivo pogledati borbu Nijema i Edwardsa, ponajviše zbog činjenice da je Nijem veoma zabavan borac, kako u kavezu tako i izvan njega. Oba borca su poznata po brzini i sigurno nas čeka borba visokog tempa.

Cijeli razgovor Nijema i Karyn Bryant nalazi se u video prilogu ispod teksta

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI