Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rampageov odvjetnički tim: Prije povratka u UFC, sve smo provjerili s njihovim odvjetnicima! | Fight Site

Rampageov odvjetnički tim: Prije povratka u UFC, sve smo provjerili s njihovim odvjetnicima!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.12.2014 10:02h Autor:

Rampage i King Mo

Odvjetnički tim Quintona Rampagea Jacksona predvođen Leejem Gwynnom je medijima poslalo javno priopćenje vezano uz kompliciranu situaciju s bivšim poslodavcem MMA zvijezde. Podsjećamo, Rampage je odlučio otići iz Bellatora i vratiti se u UFC, a pritom je jednostrano prekinuo ugovor zbog kršenja od strane Bellatora odnosno Viacoma.

Da vas ne zamaramo čitavim priopćenjem, prenijet ćemo samo njegovu srž. Rampageovi odvjetnici tvrde da je njihovom borcu prilikom potpisa ugovora obećan čitav paket koji nije uključivao samo borbe u Bellatoru, nego i glumačke uloge, nastup u kečerskoj promociji te reality showu. Prema njihovim riječima, ukoliko jedna od tih stvari ne bi bila ispunjena, ugovor se može jednostrano prekinuti što su oni i učinili.

Za razliku od Bjorna Rebneyja kojeg smatraju odgovornim za neispunjavanje dogovora, novopridošli Scott Coker je, prema njima, pokušao spasiti situaciju, no nije uspjevao. Prije vraćanja u UFC, Rampageovi odvjetnici, UFC-ov odvjetnički tim i vanjski stručnjaci su pažljivo pregledali ugovor i svi se slažu da ima osnova za njegovo jednostrano prekidanje.

Odgovor Bellatorovog odvjetničkog tima se još uvijek čeka…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI