Rampage: UFC me suprotstavlja dosadnim borcima, hrvačima…Dosta mi je!

UFC 02.05.2012 08:22h Autor:

Quinton "Rampage" Jackson

Quinton Rampage Jackson nije promijenio svoj stav prema trenutačnom poslodavcu – najjačoj svjetskoj MMA promociji, UFC-u, Nakon što odradi posljednju borbu iz svog ugovora Rampage će napustiti američki oktogon baš kao što je napustio i legendarni Pride.

“Još jedna borba i gotov sam. Dosta mi je UFC-a! Kao kada sam napustio Pride. Sjećate se kako sam napustio Pride? Gotovo je. Bio sam vrlo odan Prideu, borio sam se za Pride i punio dvorane. Riskirao sam, razbijao sam ljude o parter i slične stvari. Pride je radio dobar posao, oni su me stvorili. Nisam bio toliko kvalitetan kada sam tek stigao tamo”, poručio je bivši UFC-ov prvak gostujući u emisiji “Inside MMA” na HDNet televiziji.

“Kada sam se borio protiv Sakurabe su od mene napravili ime, a nakon toga su me bacili u neke zaista teške borbe. To je ono što trebaš napraviti kada si promocija. S UFC-om je drugačije. Tu sam bio bolji kada sam tek stigao, a već drugu borbu su me suprotstavili Chucku Liddellu. Fanovi nisu imali pojma tko sam. Nokautirao sam ga, a gledatelji su mi fućkali. To me promijenilo i to je promijenilo moj odnos prema fanovima. Nekada sam prema njima bio dobar, no to je bilo prvi put da su mi fućkali”, dodaje Rampage i zaključuje:

“Kako su mogli zviždati nekome tko je nokautirao svog protivnika. U posljednje vrijeme me UFC baca u neke dosadne mečeve protiv dosadnih protivnika koji pobjeđuju taktikom i hrvanjem. Ja sam borac kojeg treba suprotstaviti uzbudljivim protivnicima. Razumijete li što govorim? Ja sam onaj koji dovlači publiku.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI