Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rampage: UFC me mrzio jer sam nokautirao Liddella | Fight Site

Rampage: UFC me mrzio jer sam nokautirao Liddella

UFC 28.06.2013 09:53h Autor:

Quinton Jackson

Quinton Jackson nije omiljeno ime već neko vrijeme u UFC-u, a Rampage za sve okrivljuje svoju pobjedu u meču protiv legendarnog Chucka Liddella.

"Dana White me želio neko vrijeme zadržati u UFC-u samo zato jer mi se Chuck Liddell želio osvetiti za poraz koji sam mu nanio. U UFC-u su se svi lijepo ponašali prema meni, pogotovo nakon pobjede nad Marvinom Eastmanom, svi smo bili u UFC-u kao jedna velika familija", rekao je Quinton.

"Chuck je također bio dio te familije, stvarno bili su dobri prema meni kao što su ljudi dobri prema svinji prije odlaska na klanje, a nakon što sam pobijedio Lidella sve se okrenulo. Njih 90 posto me nije podnosilo, nisu više pričali sa mnom, zaista sam se osjećao čudno", otkrio je Rampage.

Liddell i Jackson borili su se na UFC-u 71 koji se održao 2007. godine, a meč je završio tehničkim nokautom nakon nepune dvije minute u prvoj rundi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI