Rampage: UFC je sretan što odlazim, a sada bih mogao postati boksač!

UFC 19.01.2013 09:19h Autor:

Quinton Jackson

Quinton Jackson na izlaznim je vratima UFC-a. Preostalo mu je za odraditi još jedan meč, a on je i uskoro na rasporedu. Rampage će se boriti protiv Glovera Teixeire, a nakon toga traži novo odredište za svoju karijeru koju ipak ne planira tako skoro završiti.

Bellatorov čelnik Bjorn Rebney prilično je otvoreno pričao o tome da želi dovesti Rampagea u svoju organizaciju, ali ipak to još mora raspraviti sa svojim suradnicima i vidjeti kako ga najbolje uklopiti kod sebe.

"Iskreno, čini mi se da su u UFC-u sretni što odlazim, ali moglo bi se reći da slično i ja razmišljam", rekao je Quinton, koji je i nekim svojim posljednjim izjavama također otkrio da je prilično zadovoljan takvom raspletom u karijeri.

"Možda bih probao odraditi boksački ili K-1 meč. Jedino još boks nisam probao u karijeri i vjerujem da bi mi to bio najveći izazov. Želim vidjeti ako mogu biti profesionalni boksač, a jedan boksački promotor već je zainteresiran."

Otkrilo se da se radi o potpredsjedniku boksačke promocije Top Rank, Carlu Morettiju. "Siguran sam da je u dobrom stanju, ali boks je prilično drukčiji. Htio bih ga vidjeti malo u dvorani kako sparira, kako će se snaći u ringu s profesionalnim boksačima prije nego što ga gurnemo u meč", rekao je Moretti za ESPN.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI