Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rampage: To je MOJ pojas! | Fight Site

Rampage: To je MOJ pojas!

UFC 14.09.2011 09:10h Autor:

Jon Jones vs. Rampage Jacskon (UFC 135)

Quinton Rampage Jackson je uvjeren da će za desetak dana napokon vratiti ono što smatra da je njegovo – pojas prvaka UFC-a.

O kojem se pojasu radi, Rampage je slikovito pojasnio u razgovoru za Yahoo.com.

“Pojas koji sam ja izgubio od Griffina iako sam trebao pobijediti odlukom nakon što sam ga bacio u nokdaun? Pojas koji je Forrest izgubio od Rashada? Onaj koji je Rashad izgubio od Machide? Pojas koji je onda Machida izgubio kada ga je Mauricio Shogun Rua prebio? Onaj pojas koji je onda od ozlijeđenog Rue uzeo Jon Jones? Taj pojas? Taj je pojas ujedinjena titula Pridea i UFC-a i on postoji samo zato jer sam ja pobijedio Chucka Liddella i Dana Hendersona i uzeo obje titule”, objašnjava Jackson.

“Nije bilo boljeg osjećaja nego postati prvi ujedinjeni MMA prvak u povijesti. Planiram ponovno uzeti taj pojas na UFC-u 135. Jednostavno nisam poštovao dovoljno ono što sam postigao u karijeri. Kada sam počeo poštovati, već sam to izgubio. I zato toliko želim ovaj pojas. To je moj pojas”, zaključio je Rampage.

Pepsi Centar u Denveru u noći sa 24. na 25. rujna, bit će poprište još jednog UFC-ovog eventa za pamćenje. Prijenos možete uživo pratiti na Fight Channelu (MaxTv, kanal 24). Početak programa je u 03:00h, a snimka je raspoloživa čitavu nedjelju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI