Rampage putevima Cro Copa: Želim revanše, moram riješiti neke račune

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.04.2015 14:35h Autor:

Quinton Jackson

Rampage Jackson se vratio! I to na impresivan način, pobjedom u borbi protiv Fabia Maldonada. A nakon toga je otkrio zašto se vratio, jer se želi revanširati svima koji su savladali njega u prošlosti.

Jackson je još jedan čovjek koji se uvjerio koliko je čvrst Fabio Maldonado i kako izgledaju stand up ratovi protiv njega. Izuzetno ga je to iznenadilo te iako je došao do pobjede, nije bio u potpunosti zadovoljan, no i čestitao je svom protivniku na velikom srcu.

"Mislim kako Fabio nije čovjek. Nema čime i kako ga nisam udario, a on kao da je samo tražio još. Trenirao sam da ga nokautiram, ali nisam uspio. Samo sam udarao i čudio se kako još stoji na nogama. Nisam znao više što da radim, razmišljao sam da puhnem vonj iz mojih usta u njega, ali sumnjam da bi i to pomoglo", rekao je bivši prvak.

A onda je otkrio kako to da se vratio u UFC, što ga je navelo na to: "Vratio sam se jer želim pobijediti sve one koji su pobijedili mene. Želim Shoguna, Rashada i Glovera te preko njih izboriti još jednu priliku za borbu protiv Jona Jonesa. To ću vam iskreno reći, to je moj plan i cilj. Zbog toga sam se vratio."

Ipak, nije bilo lako, tek četiri dana prije borbe je saznao da će ipak moći nastupiti, nakon prvobitne sudske zabrane. Pokušao je objasniti kako je to izgledalo iz njegovog kuta, a također je javno priznao neke pogreške koje je napravio:

"Teško je opisati koji je ovo stres bio i želio sam ovu borbu, gorio sam od želje za borbom. Napravio sam grešku kad sam otišao iz UFC-a i to priznajem. Ovo je najbolja organizacija na svijetu i to mogu reći nakon što sam testirao kako je u drugoj najvećoj. Ova borba je baš zbog tog stresa morala biti u međukategoriji, jer je bilo preteško i nisam mogao skinuti kilograme."

Na kraju, pobjeda je ono što se broji, a sigurno je lijepo ponovno imati Rampagea među nama. S njim barem nikad nije dosadno.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI