Rampage natuknuo da je kraj karijere vrlo blizu

UFC 11.02.2012 09:50h Autor:

Quinton Jackson (Photo by Marko Petrak)

Japanci će s nestrpljenjem iščekivati povratak legendarnog Quintona Rampagea Jacksona koji će za dva tjedna nastupiti na UFC-a 144 u Saitama Super Areni. Na drugoj strani oktogona stajat će opasni Ryan Bader, a dvojac će biti co-main event večeri jedne od najjačih priredbi u posljednjih godinu dana.

Rampage je u razgovoru za Fightersonly magazin izjavio da je planirao povlačenje nakon meča protiv Jona Jonesa. Uvjet je samo bio osvoji pojas i postane UFC prvak.

“Vjerujte mi, i dalje se želim povući kao prvak. Želim još jednom primiti taj pojas. Vjerujem da sam pobijedio u meču protiv Jonesa i da priredba u Japanu nije bila sljedeća, postojala bi velika šansa da sam već otišao u penziju”, objasnio je Rampage.

Ipak, ova Pride legenda kaže kako se nikada ne zna i da bi postojala i opcija da bi se odlučio na obranu naslova barem jednom – i to u Japanu!

“Gotovo sigurno bih branio pojas barem jednom. Vrlo vjerojatno bi to bilo u Japanu. No, ukoliko bih pobijedio i u tom meču, onda bi se sigurno povukao. Povukao bih se kao sretan čovjek”, zaključuje Jackson.

UFC 144 i dvoboj Jackson vs. Bader, možete pratiti uživo na Fight Channel PPV kanalu (MaxTv, kanal 25).

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI