Rampage: Možda Jones voli “batine” kad se toliko brine oko muških fanova (VIDEO)?

UFC 19.09.2011 07:45h Autor:

Jon Jones vs. Rampage Jacskon (UFC 135)

Samo nas pet dana dijeli do UFC-a 135 i prve obrane naslova Jona Jones. Mladi UFC-ov prvak pokušat će zadržati svoj pojas protiv bivšeg šampiona Quintona Rampagea Jacksona. Mnogi predviđaju da će Jones pokušati borbu preseliti na parter. S tim se slaže i Quinton Rampage Jackson…

“Nije tajna da će on htjeti borbu na tlu. Radio sam na svom hrvanju, uzeo sam odličnog hrvačkog trenera i trenirao sam mnogo BJJ, ukoliko moram raditi s leđa. Zapravo sam radio na svemu. Ovo je bio dug pripremni kamp. Trajao je 13 tjedana, a za 13 tjedana možeš napraviti mnogo toga”, izjavio je Rampage u vrlo interesantnom intervjuu za MMAWeekly.

Quinton ima čak četvero djece, gledaju li ona njegove borbe uživo?

“Ne dam im da gledaju uživo moje borbe. Pogotovo najmlađoj djeci. Mogu doživjeti traumu, ako vide da im otac primi neki teži udarac. Oni još to ne razumiju. Ne znam kako, no uvijek primijetim da mi djeca znaju kada imam borbu. Valjda načuju nešto. Zadnju borbu mi se sin dignuo, iako je trebao biti u krevetu, i gledao je meč uživo. Nikada ih nisam doveo na borbe, to je kao da ih vodim na posao. No jedan dan, prije nego što se povučem, ću ih odvesti da me pogledaju uživo. Taj trenutak još uvijek nije došao.”

Je li meč protiv Jonesa osoban?

“Ova borba nije toliko osobna kao što to ljudi misle. Ja samo želim svoj pojas natrag, a Jon Jones ga ima. On je bahat i pun sebe, umislio se, no još uvijek je dijete. Ne možete očekivati od njega da se nosi sa slavom kao što bi to učinio odrastao čovjek”, objašnjava Rampage i pita svog protivnika:

“Jon Jones, zašto želiš biti ovoliko slavan u sportu gdje su većina fanova muškarci. Da se razumijemo, ja volim fanove. Volim svakog fana, ali ne volim neke čudake koji mogu biti naporni. Ne razumijem što se toliko trudiš oko muškaraca. Možda voliš ‘batine’ (bones op.a.) Nikoga ne sudim, sve je to u redu.”

Ostatak intervjua pogledajte u videu…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI