Rampage: MMA je postao jebeno dosadan, želim u boks ili K-1!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.09.2012 08:10h Autor:

Wanderlei VS Rampage

Quinton Jackson spada među zanimljivije likove u MMA svijetu, a čini se da bi uskoro vrlo lako mogao kavez zamijeniti ringom.

Nekadašnji UFC-ov prvak poluteškoj kategoriji, Quinton "Rampage" Jackson, koji je poražen u svoje posljednje dvije borbe kada se u kavezu našao s Jonom Jonesom te zatim s Ryanom Baderom, mogao bi uskoro vrlo lako napustiti MMA, a svoju borilačku karijeru nastaviti u nekoj drugoj disciplini.

Jacksonu je MMA očito poprilično dosadio. "Htio bih ići boksati ili odraditi K-1 meč, želim nešto drukčije. MMA mi je već postao dosadan. Iskreno, sport se mijenja, Greg Jackson je tu imao dosta utjecaja i MMA je postao jebeno dosadan. Na kraju ispada da promotori zarađuju više novca od boraca, a ne postoji ni respekt prema nama. Ako izgubimo meč kažu nam da smo smeće, da je vrijeme za kraj karijere i slične stvari", rekao je Rampage kojeg je intervjuirao kolega King Mo.

Planirao napustiti MMA ili ne, Rampage već ima ugovorenu iduću borbu. Za mjesec dana nastupa u Rio de Janeiru protiv Glovera Teixeire, a nadamo se da će tom prilikom uspjeti skinuti kilažu na potrebnih 93 kilograma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI