Rampage Joeu Roganu poručio: Jebeno, začepi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.02.2012 08:16h Autor:

Quinton Jackson

“Začepi!”, poručio je Quinton Rampage Jackson UFC-ovom komentatoru Joeu Roganu i tako došao na naslovnice svih MMA medija. Razlog obrušavanja na Rogana jesu neki stari dugovi, još iz vremena posljednje Jacksonove borbe protiv Jona Jonesa. Bivši UFC-ov prvak, naime, smatra da Rogan nije objektivan i da u svojim komentarima naginje parterašima.

“Ako pobijediš, Joe Rogan će s tobom napraviti intervju. Najvjerojatnije će pričati o nekim glupostima i kako ne bacaš dovoljno udaraca nogama. Nisam bacao udarce nogama, Joe, zato što sam se borio protiv hrvača koji me htio srušiti na pod. To je razlog što nisam udarao nogama”, objasnio je Rampage Roganu dodavši:

“On je tako jednodimenzionalan, on je tako jednodimenzionalan. Cijelo vrijeme samo priča o jiu-jitsu. Razbio bih Joea Rogana, dokle me god ne bi srušio na pod zato što čovjek ima jako dobar BJJ. No, ja znam da ima dobar BJJ jer o njemu samo i priča. Svaki put kada se bori neki grappler, Rogan zvuči poput hrđave trube. Joe ima jedan od onih visokih ženskih glasova koji jednostavno morate čuti. Ja mu želim poručiti da jebeno začepi. Hajdemo vidjeti možeš li ti to. Hajdemo vidjeti možeš li ti udariti nogama lika koji te želi srušiti na pod. Začepi, jebeno začepi.”

Rampage je objasnio zašto se njega nikako ne smije nazivati jednodimenzionalnim borcem.

“Neka na mene gledaju tako. Ne zanima me. Na kraju dana, ovo su moje borbe i ja sam trenirao za njih. Ljudi zaboravljaju da sam se borio u Muay Thaiu, BJJ-u i hrvanju. Jednodimenzionalan? OK, poljubi me u dupe. Ja samo želim pružiti uvijek zanimljive borbe”, zaključio je Jackson kojeg narednog vikenda na UFC-u 144 u Japanu čeka dvoboj protiv Ryana Badera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI