Rampage: Japanski fanovi su bolji, a američki su ljubomorni na tu činjenicu

UFC 29.11.2011 09:15h Autor:

Quinton Jackson

Popljuvao je svog menadžera i umalo se zakrvio sa svojim poslodavcima, no Quinton Jackson je dobio ono što je želio. 25. veljače će nastupiti u svom nekadašnjem domu, tokijskoj Saitama Super Areni. Protivnik na velikom povratničkom UFC-ovom turniru u Japanu bit će mu opasni Ryan Bader.

Rampage ovih dana boravi u Zemlji izlazećeg sunca gdje zajedno s Frankiejem Edgarom promovira UFC 144.

“Dok sam se borio ovdje u Japanu, imao sam toliko energije. Htio sam svojim fanovima pružiti dobar show i vratiti im za svu energiju koju su mi dali. U Americi si pod velikim pritiskom da moraš pobijediti pod svaku cijenu. Fanovi te pljuju i ako si pružio dobru i uzbudljivu borbu. U Japanu se radi o drugačijoj energiji”, izjavio je Amerikanac na jučerašnjoj press konferenciji.

U Pride eri, Jackson je u Japanu odradio čak 17 mečeva. Tvrdi da su japanski fanovi bolji od onih američkih.

“Tko zna? Možda ću više riskirati jer neću taktizirati zbog svoje publike. Ja uvijek reagiram na fanove. Nije me briga za ljude koji me gledaju na TV-u. U Japanu sam više slamao protivnike i pružao sam bolje borbe jer su mi gledatelji dali više snage. U SAD-u ne osjećam tu energiju. Iskreno, ne mogu reći da sam evolvirao i napredovao od kada sam napustio Japan. Volim japanske fanove jer ih nije briga da li si pobijedio ili izgubio. Bitno im je da imaš samurajski duh. Zato su mi to najdraži fanovi. Amerikanci su ljubomorni na ovakve izjave.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI