Rampage Jackson: Rua mi duguje drugu borbu

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.07.2015 10:10h Autor:

Bivši prvak UFC-a Quinton "Rampage" Jackson ne može preboliti poraz od Mauricia Rue prije deset godina u PRIDE-u.

Jackson (MMA 36-11, UFC 8-5) je priznao da ga od 11 poraza upravo taj iz 2005. najviše boli i želio bi dobiti priliku za osvetu u novoj borbi.

Na svom Instagramu "Rampage" je poručio Rui da mu duguje drugu borbu nakon što ga je Brazilac porazio udarcima u glavu u prvom okršaju.

"Mnogi me ljudi pitaju tko mi je sljedeći protivnik… Mislim da mi Shogun duguje revanš. Trebao sam se povući iz prve borbe, ali ponos mi nije dao. Nikada se više neću boriti ozlijeđen, taj poraz me još prati"

 

A lot of people asking who I wanna fight next.. I think Shogun owes me a rematch,I should have pulled out of our 1st fight but my pride wouldn't let me. I will never fight injured again,this loss still haunts me.

A photo posted by Quinton Jackson (@rampage4real) on

Nova borba bi se odigrala pod plaštom UFC-a, no mogući problem predstavlja Jacksonov ugovor s Bellatorom, koji je 37-godišnjeg borca odveo na sud zbog kršenja ugovora kada je prelazio u UFC prošle godine. Jackson tvrdi da je Bellator prekršio ugovor vezan za njegovu borbu protiv Kong Moa na Bellatoru 120. Parnica i dalje traje, a ne zna se kada će završiti. S druge strane, Rua se priprema za UFC 190 u Rio de Janeiru 1. kolovoza na kojem se bori protiv Antonija Nogueire. Nakon toga, sve je moguće.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI