Rampage Jackson: Jon Jones je loš za MMA (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.10.2015 12:10h Autor:

Screenshot

Jon Jones vraćen je u UFC roster nakon skidanja suspenzije koju je dobio zbog problema sa zakonom. Bivši prvak čeka priliku za veliki povratak i borbu za oduzeti pojas kojeg trenutno drži Daniel Cormier.

Cormier je pozdravio Jonesov povratak i spreman je za revanš s borcem koji ga je već pobijedio, ali nisu svi oduševljeni s Jonesovim povratkom. Quinton Jackson tvrdi da je jedan od najboljih zapravo loš za MMA sport.

"Nadam se da se vraća. Nadam se da će naučiti na svojim greškama. Ne govorim to jer sam njegov fan, nego jer iskreno mislim da je Jones loš za sport, jer kad se bori protiv ljudi, ozlijeđuje ih. Udario me sa stražnje strane koljena i od tada više nije isto. Napravio je to i drugim momcima. Vidio sam kako je jednome iščašio rame", rekao je Jackson.

Jones se i ranije suočio s kritikama zbog svoje taktike u oktogonu i "prljavih" udaraca u koljena protivnika.

"Pokušavamo raditi isto što i on, zaraditi za život i baviti se sportom kojeg volimo. Ne idemo unutra da bismo nekoga ozlijedili, iako sam i ja pokušao prepoloviti svog protivnika, ali jako me naljutio i imali smo prošlost. Ali ovaj čovjek to radi svakom protivniku. Udara ih iza koljena i stvarno ih pokušava ozlijediti. Zato mislim da je loš za MMA", dodao je "Rampage" koji je, doduše, protiv Jonesa 2011. izgubio gušenjem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI